Workshop van de mierenboer
€175,00

Workshop van de mierenboer

Altijd al meer willen weten over mieren? Onze eigen mierenboer komt graag langs om de kinderen op school meer te leren over mieren. Na een 2 uur durende workshop kijkt elk kind (en docent) anders naar mieren! ...Meer informatie
  • Beschikbaarheid: Op voorraad


'Geef je kinderen een kijkje in de bijzondere wereld van de mieren!'


De mierenboer (Jan-Peter) is beschikbaar om een workshop over mieren bij je in de klas te komen geven. Hij neemt dan diverse (grote) kolonies met mieren mee en geeft de kinderen een kijkje in de bijzondere wereld van de mieren. En het blijft niet alleen bij kijken, de kinderen mogen ook aan het werk gaan met echte mieren, veilig, leuk en vooral heel leerzaam.

Een activiteit die ze hun leven lang bij zal blijven en dat geldt ook voor de leerkracht. De kinderen leren hoe mieren met elkaar omgaan en leren daarvan  ook hoe ze met elkaar zouden moeten omgaan, mieren zijn een voorbeeld, ze zijn helden!

Neem voor meer informatie contact met ons op of reserveer gelijk een workshop!

Mierenboerderij
JP Oudenampsen
info@antskingdom.comLaat je in een 2 uur durende workshop verbazen over mieren! Wat is een mier, hoe ziet ze eruit? Hoe leven ze samen? Wat eten ze? Hoe werken ze samen? Wat kunnen we ervan leren? Allemaal vragen waar je na deze workshop antwoord op weet en waardoor je nooit meer hetzelfde over mieren denkt.

Wat kun je verwachten?

- 2 uur durende workshop van de Mierenboer.
- Tarief is inclusief reiskosten.
- Kennis op doen van de mier en een mierenkolonie.
- Educatief niveau aansluitend op de leeftijd van de kinderen.
- Een geweldige tijd!

Let op de prijs is vanaf € 175,- Wanneer er interesse is in meerdere workshops op 1 dag wordt de prijs per workshop lager.