Begin je eigen Mierenboerderij

Vlinder kweekset Pavilion
56.99

Vlinder kweekset Pavilion

€ 56,99

Een complete Pavilion vlinder kweekset om vlinders mee te kweken. Deze set is 60 cm hoog en daarmee is het ideaal voor het laten opgroeien van de eerste vlinders. Ideaal als leermiddel zowel thuis als in de klas! Ga dus direct aan de slag met het wonder van een rups die tot vlinder verandert.

- +

Let op: Dit product is inclusief 7-10 rupsen. De verzending van de rupsen wordt verzorgd door onze kweker uit Engeland. Nadat we jouw bestelling hebben ontvangen vragen wij de rupsen aan bij onze kweker. De kweker brengt je op de hoogte wanneer de rupsen worden verzonden, levering hiervan duurt gemiddeld 1-2 weken.


Vlinder Pavilion kweekset

Je eigen vlindertuin in huis

Wordt deel van de natuur en bekijk het wonder van een rups die een vlinder wordt. Met je neus er boven op! Deze kweekset is enorm groot en dus ideaal als leermiddel.


Kweken

In de vlindertuin kweek je je eigen vlinders. Hierboven kun je (alleen op onze website!) tussen maart en september ervoor kiezen de rupsen door ons te laten versturen. Wij regelen dat je direct de rupsen geleverd krijgt met je bestelling. Je kunt gelijk aan de slag met het wonderlijke proces van de rups naar vlinder!

 

Verzending en zorg

Doorgaans krijg je na verzending ongeveer 6-8 verse rupsen en het speciale voer thuisgestuurd. 
Het moment van verzending van de rupsen kan variëren, normaliter streven wij ernaar deze dezelfde dag te verzenden mits voor 16.30 besteld. Mocht dit anders uitpakken dan ontvang je hierover door ons bericht. De verzending van de rupsen gaat apart van de verzending van het kweeknet. De rupsen worden verzonden door onze kweker uit Engeland. Wanneer de rupsen worden verzonden berichten we je apart na je bestelling, zodra verzonden door onze kweker is de levering binnen 1-2 weken.

Nu kun je echt aan de slag. Het kweken van vlinders kan vanaf maart tot en met september. Het streven is dat er 7-10 rupsen worden verzonden, de garantie is dat je er minimaal 7 ontvangt en dat deze tot gezonde vlinders worden gekweekt.

Eerst krijgen de rupsen hun eigen eten (bijgeleverd) zodat ze goed kunnen groeien. Vervolgens gaan ze op hun kop hangen in kristalachtig gesponnen cocons. In de laatste fase ontpoppen ze zich tot prachtige vlinders. Observeer ze een paar dagen en laat ze dan vrij. 


Gebruik

De vlindertuin is herbruikbaar en na het uitvliegen van de vlinders ook een perfecte behuizing voor andere insecten zoals lieveheersbeestjes bidsprinkhanen of wandelende takken. Het product is dus vaker in te zetten om de natuur van dichterbij te bestuderen. 


Wat zit er in de Pavilion vlinderset?

  • Uitklapbare en te openen reuze 60 cm Habitat
  • Pipet voor het voeren van de rupsen
  • Uitgebreide instructies meertalige gebruiksaanwijzing (ook in het Nederlands) 
Product vragen
zitten er verschillende soorten in 1 pakket ?

Bedankt voor je vraag. Het gaat om 1 soort (de distelvlinder) en ze worden (de rupsen) vanuit de kweker in Engeland verzonden. De kweeksets zelf worden vanuit ons verzonden en zijn ruim op voorraad. Momenteel zijn er flinke vertragingen in de verzendingen vanuit UK, houd rekening met een maand extra tijd. Als er nog vragen zijn, stuur ons gerust een email.

Wat voor soort(en) krijg je?

Bedankt voor je vraag. De rupsen worden afzonderlijk toegestuurd en zijn van de mooie Distelvlinder soort. Als er nog vragen zijn, stuur ons gerust een email!

welke soorten krijg je?

Bedankt voor je vraag. Het gaat om de distelvlinder vanaf maart weer beschikbaar.

Heb je gevonden wat je zocht??

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Snelle verzending: Voor 16.30 besteld, elke maandag tot donderdag verzonden!

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
HOGE KWALITEIT PRODUCTEN

Onze producten zijn getest en van de hoogste kwaliteit

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding