Begin je eigen Mierenboerderij

Verzenden en retourneren

Verzenden & retourneren

Informatie over verzenden & retourneren

Levertijd en verzending


Verzendkosten

Je bestelling wordt met de grootst mogelijke zorg ingepakt, daarbij maken we vaak gebruik van gerecycled materiaal. Onze verzendkosten bevatten ook het inpakmateriaal dat nodig is om de producten en buisjes of bakjes (met levende dieren) zo goed en veilig mogelijk te verpakken. We geven dus ook garantie op het levend overkomen! 


Briefpost Nederland

Afhankelijk van gewicht vanaf: € 2,99

Pakketlevering Nederland t
ot € 99,00
- werkdaglevering 6,99
- avondlevering 8,99

Vanaf € 99,00
- werkdaglevering gratis 
- avondlevering 1,99

Pakketpost GLS express zaterdag: € 7,99Belgie
Briefpost afhankelijk van gewicht vanaf: € 3,99
Pakketpost GLS werkdagen: €7,99
Gratis verzending vanaf € 99,00Levertijd

Nederland

GLS
We kunnen bestellingen die geplaatst zijn voor 16.30 dezelfde werkdag verzenden. Je kunt in de checkout een gewenste leverdatum selecteren voor zendingen in Nederland (tot 10 momenten vooruit).

Zodra je de flex delivery mail van GLS ontvangt (daglevering), kun je de bezorgmethode nog aanpassen. Tevens kun je hier zien in welk tijdvak jouw bestelling wordt geleverd. Bij het aanpassen van de bezorgmethode kun je kiezen voor een andere locatie, GLS parcelshop of een andere datum.

Let op: we kunnen nooit met 100% zekerheid een leverdag garanderen. GLS is in 98% van de gevallen op tijd (de volgende werkdag), maar er kan altijd onvoorzien een vertraging in de verzending ontstaan.

Fietskoeriers
Bestellingen gemaakt met een avondlevering worden verzorgd door fietskoeriers, of in de gebieden waar zij niet actief zijn door DHL. Bestellingen die geplaatst zijn voor 16.30 worden dezelfde dag verwerkt. In de checkout is het mogelijk een gewenste leverdatum te kiezen (Dit kan tot 10 momenten vooruit).

Let op: we kunnen nooit met 100% zekerheid een leverdag garanderen. Fietskoeriers levert in de meeste gevallen op het gekozen aflevermoment, maar er kan altijd onvoorzien een vertraging in de verzending
ontstaan.

Briefpost
Het is mogelijk om bij kleine en lichte bestellingen te kiezen voor verzending met briefpost NL. Bestellingen die voor 16.30 zijn gemaakt worden dezeflde dag verwerkt, mocht een andere leverdatum gewenst zijn dan kan dit worden vermeldt in het opmerkingenveld. Levering van de bestelling kan 1 tot 3 werkdagen duren. Let op dat Post NL niet op maandag bezorgd.

Belgie

GLS
We kunnen bestellingen die geplaatst zijn voor 16.30 dezelfde werkdag verzenden. Indien een andere leverdatum gewenst is kan dit worden vermeldt in het opmerkingenveld. Bezorging van bestellingen kan 1 tot 2 werkdagen duren.

Let op: we kunnen nooit met 100% zekerheid een leverdag garanderen. GLS is in 98% van de gevallen op tijd (de volgende werkdag), maar er kan altijd onvoorzien een vertraging in de verzending ontstaan.

Briefpost
Het is mogelijk om bij kleine en lichte bestellingen te kiezen voor verzending met Briefpost NL. Bestellingen die voor 16.30 zijn geplaatst worden dezelfde werkdag verwerkt, mocht een andere leverdatum gewenst zijn dan kan dit worden vermeldt in het opmerkingenveld. Levering van de bestelling kan 1 tot 5 werkdagen duren.Bij vragen

Heb je vragen over specifieke producten of grotere aantallen, neem dan contact met ons op. Heb je klachten, meld deze dan ook direct aan ons, Op email reageren wij zo snel mogelijk, binnen 1 werkdag - meestal binnen een paar uur.


Service & garantie

Onze service vinden wij het meest belangrijk, gaat er iets mis met je bestelling en dit komt niet door foutieve behandeling, installatie of verzorging, dan doen wij er alles aan om het netjes voor je op te lossen!

We geven garantie op het levend overkomen van de dieren. Mocht op de dag van ontvangst blijken dat dit niet het geval is, neem dan direct contact met ons op. Na deze eerste dag gaat de verantwoordelijkheid van het leven van de dieren over op de ontvanger.

Uitzondering hierbij is de koninginnemier waarop wij de garantie verlengen tot 2 weken na ontvangst. Dit geldt alleen bij juiste installatie en in gebruik nemen met onze producten. Dus niet in combinatie met zelf gemaakte formicaria.

In geval van overlijden geven wij alleen garantie bij bewijs daarvan door middel van een foto van het/de overleden dier(en) en onze schriftelijke bevestiging daarvan.


Privacy

Ant's Kingdom respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming. Mierenboerderij.nl zal persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en alleen gebruiken voor het verwerken van je bestelling.

Mierenboerderij.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Als je bij Ant's Kingdom een bestelling plaatst bewaren wij de gegevens op een Secure Server.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Als je besluit een recensie te schrijven via Kiyoh.nl of Webwinkel keur, kun je zelf kiezen of je je naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers.

Indien je nog vragen mocht hebben over deze Privacy Policy van, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je verder als je informatie nodig hebt over je gegevens of deze wilt wijzigen.


Recht van Retour

Hoewel we het wettelijk niet verplicht zijn (we leveren dieren/goederen die snel kunnen bederven/verouderen) bieden wij toch het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om de bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd (mits volledig, in nieuwstaat en in originele verpakking). Enkel de kosten voor retour van je thuis naar Mierenboerderij zijn voor eigen rekening. 
Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, stuur je het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Ant's Kingdom retour. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@antskingdom.com. Direct na ontvangst van het retourpakket nemen we deze in behandeling en bij goedkeuring volgt binnen 1 week het terugstorten van het aankoopbedrag.


Betaalmethoden

Je kunt bij ons op vrijwel alle mogelijke manieren betalen. Ideal, PayPal, CreditCard, vooruit en achteraf.


Klantenservice | Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@antskingdom.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.