Menu
EUR
  • Mieren als huisdier al sinds 2009 begint het hier!
  • We verzenden elke werkdag tot 16.30
  • Vaste lage verzendkosten vanaf €4,99
  • Specialisten in mieren, gratis advies

Antcoins Sparen!

WAT ZIJN ANTCOINS?

Antcoins zijn spaarpunten die je op onze website krijgt als je Mierenboer bent. Antcoins vertegenwoordigen dus een extra waarde. Je krijgt ze alleen met een account.

HOE WERKT HET

Je spaart op verschillende manieren Antcoins. Door het aanmaken van een account, het aanschaffen van producten en het invullen van je geboortedatum. Met Antcoins doe je mee aan speciale acties, spaar je voor korting en speciale producten. 

HOE WORD JE MIERENBOER?

Dat is heel eenvoudig, door het aanmaken van een account hoor je erbij en kun je Antcoins sparen! Meld je hier direct aan, het is helemaal gratis en verplicht je tot niets. Het is natuurlijk wel handig dat je ook mieren hebt... ;-)

Let op: Je kunt Antcoins niet met terugwerkende kracht krijgen, dus alleen voor bestellingen waarbij je als klant (Mierenboer) bent ingelogd!

WAT HEB IK ER AAN?

Door Mierenboer te worden krijg je bij ons een speciaal plekje en gaan we een stap verder. Maak een account aan en krijg direct 20 Antcoins cadeau. Vul je geboortedatum in en je krijgt nog eens 10 punten, waardoor je direct korting kunt selecteren voor je eerste bestelling! Spaar voor speciale producten die alleen als Mierenboer met Antcoins hieronder te verkrijgen zijn of gebruik je Antcoins voor korting.


Welkom als nieuwe Mierenboer, join the club! Antcoins verdien je als je...
- Een account aanmaakt | 20 Antcoins
- Een google review plaatst | 15 Antcoins
- Je geboortedatum invult | 10 Antcoins
- Een euro uitgeeft | 1 Antcoin

Let op:
Je kunt Antcoins niet met terugwerkende kracht krijgen, dus alleen voor bestellingen waarbij je als klant (Mierenboer) bent ingelogd!


Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!