Contact
Ant's Kingdom | Mierenboerderij.nl

Neem contact met ons op via volgende gegevens, bij voorkeur via het formulier aan de linkerkant. We proberen op werkdagen binnen een paar uur te reageren!

NB: Als je het formulier gebruikt, geef dan een juist (gespeld) emailadres op, anders kunnen we je niet bereiken!


  Watermanstraat 86 | 7324 AK APELDOORN
  Tel: 085 888 97 97 | Email: info@antskingdom.com
  Kvk Apeldoorn: 50913255 | Btw nr: NL 110912895 B02
De openingstijden van onze showroom/winkel staan hieronder. Het is handig om
vooraf een afspraak te maken zodat we ruim de tijd hebben om je te adviseren.

Ma-Vr 12:00-17:00
1 Contact met Mierenboerderij
1.1 Wat zijn jullie openingstijden?
We zijn op werkdagen tussen 12.00-17.00 geopend. Het is handig om  vooraf een afspraak te maken zodat we ruim de tijd hebben om je te adviseren. Mail ons om een afspraak te maken: info@antskingdom.com.
1.2 Wat is jullie telefonische bereikbaarheid?
We proberen tijdens kantoortijden (ma-vr 9.00-17.00) zoveel mogelijk telefonisch bereikbaar te zijn. Door de productie van Mierenboerderijen in onze showroom, afspraken die we hebben en workshops en onderzoek op locatie lukt dat helaas niet altijd. Laat een bericht achter en we bellen zo snel mogelijk terug of stuur ons een email info@antskingdom.com.
1.3 Als er een vraag is
Stel bij voorkeur je vraag per email. Op vragen per email reageren wij doorgaans dezelfde dag (binnen een paar uur). We proberen telefonisch bereikbaar te zijn (tijdens kantooruren) maar dat lukt niet altijd. Spreek gerust een boodschap in, mochten we niet kunnen opnemen.
2 Informatie over bestellen
2.1 Ik kan het product wel bekijken maar niet bestellen, hoe kan dit?
Dit kan inderdaad voorkomen. In de meeste gevallen is het product niet meer voorradig en in bestelling. Mocht je het product willen bestellen, neem dan met ons contact op voor de levertijd of een reservering.
2.2 Wat wordt er bedoeld met de laagste prijs garantie?
Mierenboerderij garandeert de laagste prijs op mierenboerderijen inclusief mieren. Vind je het product elders goedkoper, dan betalen wij het verschil terug.
2.3 Ik heb een track & trace code ontvangen, werkt de link direct?
Nee, de pakketten zijn op dat moment ingepakt en worden 's avonds door de transporteur (GLS) ingescand. Dit betekent dat het pakket pas te volgen is wanneer deze is ingescand in het depot, doorgaans is dat in het begin van de avond.
2.4 Wat is jullie levertijd?
Een bestelling voor 17.00 wordt doorgaans dezelfde dag nog via GLS verzonden. Je kunt deze dan de volgende dag verwachten. Aangepaste verzendtijden vind je in de orderbevestiging van je bestelling. Heb je de bestelling voor een specifieke datum nodig, dan kun je dit aanpassen in het bestelproces. Kies hiervoor een andere afleverdatum.
2.5 Hoe zit het met garantie?
Je hebt garantie op de levering van Mierenboerderij.nl. Zodra de koninginnemier niet levend aankomt, of als er mieren zijn overleden waardoor het minimum aantal levende mieren niet wordt gehaald, dan krijg je gratis een aanvulling of vervanging toegestuurd.
Natuurlijk gelden ook alle andere rechten op het gebied van garantie en retour. Op het zelf in gebruik nemen van voedings- en verzorgingsproducten en het aanmaken van gel kunnen wij uiteraard geen garantie bieden. Houd onze adviezen en instructies daarbij goed in de gaten. Ze staan allemaal uitgewerkt op www.mierenboerderij.nl/service/help.
2.6 Is de temperatuur een probleem voor de verzending van mieren?
Een lage temperatuur is geen probleem voor de mieren, mocht dit echter zo extreem worden, dan zorgen wij voor een warmtebron tijdends de verzending.
3 Informatie over het gebruik van onze producten
3.1 Wat is er nodig aan onderhoud en voeding
Bij je bestelling van een Mierenboerderij zorgen wij voor een uitgebreide duidelijke Nederlandstalige handleiding. Daarin staat alle informatie die nodig is! Deze handleiding heet 'Mieren zijn helden' en staat boordevol informatie. Daarnaast hebben we een downloadpagina (www.mierenboerderij.nl/help) met alle informatie over de producten. Van verzorging tot het aanmaken van gel bij een Antquarium product.
3.2 Hoe lang leven de mieren?
Een mierenkolonie kan het jaren volhouden (tot wel 20 jaar). De levensduur van mierenfamilies varieert, er zijn inmiddels klanten die al meer dan een half jaar de mieren in de gelomgeving hebben.
3.3 Hoe kom ik van de mieren af als ik ze niet meer wil?
Je kunt de mieren beter niet in de natuur vrijlaten. Voor de Lasius niger mier geldt dat hij moeilijk een nieuw nest kan maken en het waarschijnlijk niet zal overleven. Voor de mieren uit het buitenland geldt dat de temperatuur in Nederland doorgaans te laag is, waardoor deze het ook niet overleven. Mierenboerderij.nl is bereid om mieren terug te nemen (bij grotere kolonies ook tegen betaling), neem dus altijd contact met ons op als je van de mieren af wilt.
3.4 Is het houden van mieren niet zielig voor de beestjes?
Nee, de omgevingen van zowel gel- als zandboerderijen zijn afgestemd op de behoeften van de mieren, ze zijn dus ideaal te noemen. Mieren hebben ook niet veel nodig, bedenk maar eens waar je ze overal in de natuur (of bij huis) tegenkomt! De mierenkoninginnen die een kolonie beginnen worden in de zomermaanden tijdens bruidsvluchten gevangen, er vliegen dan miljoenen mieren uit. In de natuur zouden deze het voor het grootste deel niet hebben gered. Het houden van vissen in een vissenkom, of knaagdieren en vogels in een klein kooitje, is ons inziens minder diervriendelijk...
3.5 Meerdere producten bestellen of producten van Mierenboerderij.nl verkopen?
Dat kan, neem hiervoor contact met ons op, we maken graag een voorstel.
Neem contact op
* Verplichte velden