Schoolpakket Wandelende Takken
€40,00

Schoolpakket Wandelende Takken

Dit schoolpakket bevat producten voor wandelende takken. Leer op een leuke en educatieve manier meer over wandelende takken. Dit pakket is speciaal samengesteld voor scholen en organisaties gericht op kinderen. ...Meer informatie


Schoolpakket Wandelende Takken

Dit schoolpakket bevat producten voor het houden van wandelende takken en is speciaal bedoeld voor scholen, kinderopvang, gastouders en instanties gericht op kinderen. Leer je kinderen op een leuke en actieve manier meer over wandelende takken en de verzorging van deze bijzondere 'school'dieren!

Inhoud van het pakket

Het pakket bevat de volgende producten en onderdelen:

- 5 nimfjes van de Indische Wandelende tak.
- Insecten terrarium.
- Sproeier.
- 30 stickers voor de kinderen in de klas.
- Leaflet (A4) voor leerkracht of begeleider met uitleg en instructies.

 Insecten terrarium


Handig

Dit terrarium is speciaal afgestemd op de behoeften van insecten. 


Ventilatie

Aan de bovenzijde is het terrarium voorzien van fijnmazig gaas als ventilatie voor je nieuwe huisdier. Het rooster is zo fijn dat ook kleine fruitvliegjes hier niet door kunnen. Zo kun je dus zelfs jonge bidsprinkhanen van voeding voorzien en kunnen kleine wandelende takjes niet ontsnappen. Vocht sproei je van buiten (boven) zodat je insecten de juiste vochtigheid in hun verblijf hebben.


Mogelijkheden & Gebruik

Je kunt het terrarium mooi aankleden met een leuke bodembekking en (nep)plantjes. Kweek in dit terrarium je insecten. Het voorste plaatje is uitschuifbaar, zo kun je gemakkelijk het verblijf onderhouden en je insecten van voeding voorzien.


Specificaties

- Afmeting: 20x20x35.
- Vulling/decoratie: niet inclusief (los te bestellen).
- Materiaal: geslepen glas.
- Metalen ventilatierooster.
- Aan de voorkant uitschuifbare glasplaat voor onderhoud.