Begin je eigen Mierenboerderij

Rupsen certificaat los
14.99

Rupsen certificaat los

€ 14,99

Bestel hier je rupsen certificaat waarmee je opnieuw de kweek van de bijzondere distelvlinder kunt volgen! De prijs is exclusief verzendkosten van de coupon. Kies je voor 'Ant's Kingdom regelt het' dan zijn de totale kosten voor de aanvraag 4,99. Deze bestaan uit de fee van 2,00 en de briefpostkosten in de checkout van 2,99.

Let op, door enorme drukte en de problemen rondom het Corona crisis kan het langer duren voor de rupsen worden verzonden en aankomen. Wij zijn daarin afhankelijk van de leverancier/kweker en de verzendpartij. 

Let op, dit betreft een bestelling van het rupsen certificaat. De prijs is exclusief verzendkosten van de coupon. Kies je voor 'Ant's Kingdom regelt het' dan zijn de totale kosten voor de aanvraag 4,99. Deze bestaan uit de fee van 2,00 en de briefpostkosten in de checkout van 2,99.

Let op, door enorme drukte en de problemen rondom het Corona crisis kan het langer duren voor de rupsen worden verzonden en aankomen. Wij zijn daarin afhankelijk van de leverancier/kweker en de verzendpartij. 


Certificaat voor rupsen


Je eigen vlindertuin in huis

Wordt deel van de natuur en bekijk het wonder van een rups die een vlinder wordt. Met je neus er boven op! Bestel hier de coupon voor 3-5 rupsen.


Kweken

In de vlindertuin kweek je je eigen vlinders. Hierboven kun je (alleen op onze website!) tussen maart en september ervoor kiezen de rupsen door ons te laten versturen. Wij regelen dan de bestelling en betaling van de rupsen en informeren je over de verzending vanuit de kweker.

Wil je dit zelf regelen dan ontvang je de coupon met code. Deze kun je bij de leverancier op de website invullen. De rupsen worden daarna rechtstreeks verzonden door de kwekers van Insect Lore.


Verzending en zorg

Doorgaans krijg je in ongeveer een week tijd 3-5 verse rupsen en het speciale voer thuisgestuurd door onze kweker (in sommige gevallen kan dit iets langer duren, afhankelijk van de kweek). Nu kun je echt aan de slag. Het kweken van vlinders kan vanaf maart tot en met september. Het streven is dat er 5 rupsen worden verzonden, de garantie is dat je er minimaal 3 ontvangt en dat deze tot gezonde vlinders worden gekweekt.

Eerst krijgen de rupsen hun eigen eten (bijgeleverd) zodat ze goed kunnen groeien. Vervolgens gaan ze op hun kop hangen in kristalachtig gesponnen cocons. In de laatste fase ontpoppen ze zich tot prachtige vlinders. Observeer ze een paar dagen en laat ze dan vrij.

Product vragen
Nog geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht??

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Voor 16.30 besteld, zelfde dag verzonden! Garantie levend overkomen. 

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
HOGE KWALITEIT PRODUCTEN

Onze producten zijn getest en van de hoogste kwaliteit

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding