Begin je eigen Mierenboerderij

Reageerbuis koppelstuk
0.99

Reageerbuis koppelstuk

€ 0,99

Koppelstuk om je reageerbuis met mierenkolonie aan te sluiten op je buitenverblijf en/of Mierenboerderij. Het koppelstuk is geschikt voor reageerbuis 'm' en 'l' en je kunt het combineren met onze 10 mm aansluitslang.

- +

Reageerbuis Koppelstuk

Dit degelijke koppelstuk gebruik je om de reageerbuis naadloos aan te sluiten op je flexibele slang naar een arena of je mierenboerderij. Het koppelstuk is geschikt voor reageerbuis 'm' en 'l' en je kunt het combineren met onze 10 mm aansluitslang.

Alle mierensoorten passen door het gat van het koppelstuk. Heb je moeite om het koppelstuk over de flexibele slang of een aansluitstuk te krijgen? Houd de flexibele slang dan in heet water voor een korte periode. De slang wordt dan soepeler en is gemakkelijk te plaatsen in het koppelstuk.

Product vragen
Zou ik misschien een foto zien waarop te zien is hoe je het reageerbuis koppelstuk moet gebruiken? Zo ja, zou dat geweldig zijn

Bedankt voor je bericht. Je vindt de foto waarbij je ziet hoe het is aangesloten bij bijvoorbeeld de mieren startset. We hopen over de aansluiting ook een video te maken die dit voorjaar online komt. Een klein tip is nog om de slang er langzaam schuin in te draaien. Dan komt hij super strak te zitten. Het is even wat gepriegel, maar het moet natuurlijk ook goed zitten om uitbraak van je mieren te voorkomen. Zijn er nog vragen over neem gerust per email contact met ons op!

Heb je gevonden wat je zocht??

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Voor 16.30 besteld, zelfde dag verzonden! Garantie levend overkomen. 

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
HOGE KWALITEIT PRODUCTEN

Onze producten zijn getest en van de hoogste kwaliteit

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding