December Feestmaand - 10% korting actie!

Feest bestel- en afhaaldagen 2022 met 10% korting!


Geef een uniek cadeau tijdens de feestdagen. Deze wil je natuurlijk wel goed en op tijd binnen hebben, daarom organiseren wij in 2022 een paar feestelijke bestel- en afhaaldagen. Reserveer alvast jouw moment en ontvang in de bevestigingsmail de code voor 10% korting op ons hele assortiment!


Sinterklaas
Donderdag 1 december - welkom tussen 9.00-18.00
Vrijdag 2 december - welkom tussen 9.00-18.00

Kerst
Donderdag 22 december - welkom tussen 9.00-18.00
Vrijdag 23 december - welkom tussen 9.00-18.00


Reserveer nu direct jouw afhaalmoment hieronder en krijg 10% korting!

Mierenboerderij

Mierenboerderij
Mierenboerderij Open Dagen


We krijgen vaak de vraag of wij open zijn voor vrijblijvend bezoek. We zijn een webwinkel en dus niet open voor publiek. Het is mogelijk om bij ons in de ontvangsthal een bestelling af te halen (op afspraak) of om advies te krijgen voor een aankoop in onze showroom. We vinden het natuurlijk wel leuk om onze mierenkolonies en producten ook vrijblijvend te laten zien. Daarom organiseren we Open Dagen in ons pand. Tijdens deze Open Dagen ben je van harte welkom om kennis te maken met ons, onze mieren en onze producten.

Tijdens open dagen is onze showroom vrijblijvend te bezoeken en natuurlijk is het ook mogelijk een bestelling te doen en deze mee te nemen (betaling via de website of met pin).

Buiten de open dagen om kun je op afspraak een bestelling komen afhalen of hierboven een 'advies- en aankoopmoment' inplannen.

Namens het team van Ant's Kingdom | Mierenboerderij

 

Mierenboerderij locatie voorzijde
Mierenboerderij pand zijkant

Onze laatste open dag was 29 oktober 2022 - 10.00-15.00