Insecten Terrarium
39.99

Insecten Terrarium

€ 39,99

Een op maat gemaakt terrarium, afgestemd op de behoeften van insecten. Denk hierbij aan wandelende takken, wandelende bladeren, spinnen en bidsprinkhanen. Ook handig voor het houden van slakken en kleine reptielen.

- +

Insecten terrarium


Handig

Dit terrarium is speciaal afgestemd op de behoeften van insecten. 


Ventilatie

Aan de bovenzijde is het terrarium voorzien van fijnmazig gaas als ventilatie voor je nieuwe huisdier. Het rooster is zo fijn dat ook kleine fruitvliegjes hier niet door kunnen. Zo kun je dus zelfs jonge bidsprinkhanen van voeding voorzien en kunnen kleine wandelende takjes niet ontsnappen. Vocht sproei je van buiten (boven) zodat je insecten de juiste vochtigheid in hun verblijf hebben.


Mogelijkheden & Gebruik

Je kunt het terrarium mooi aankleden met een leuke bodembekking en (nep)plantjes. Kies je voor de inrichtingsset hierboven (tegen meerprijs), dan ontvang je 400 gram zandleem, 200 gram grind en een grote klimop kunstplant. Kweek in dit terrarium je insecten. Het voorste plaatje is uitschuifbaar, zo kun je gemakkelijk het verblijf onderhouden en je insecten van voeding voorzien.


Specificaties

- Afmeting: 20x20x35.
- Vulling/decoratie: niet inclusief (los te bestellen).
- Materiaal: geslepen glas.
- Metalen ventilatierooster.
- Aan de voorkant uitschuifbare glasplaat voor onderhoud.

Product vragen
Goedenavond, is er ook en regelaar inbegrepen als ik de warmte mat mee bestel?

Een regelaar is niet inbegrepen, de warmtemat maakt het alleen plaatselijk wat warmer.

Goedenavond!!! Is het nodig om een gaas bovenin het glazen terrarium te hangen voor het vervellen van de wandelende takken? Of kunnen ze aan het ijzeren gaas hangen en vervellen?

Bedankt voor je vraag. De wandelende takken kunnen vervellen aan het gaas, maar ook simpelweg aan takken en blad in het terrarium zelf. Het advies is lekker vol te maken, dan hebben ze voldoende gelegenheid. Zijn er nog vragen, mail ons dan gerust!

Goedenavond, ik heb interesse in het Insecten Terrarium maar wat is de inrichtingsset? Wat is daarin opgenomen? Groet, JD

Bedankt voor je vraag. De inrichtingsset bestaat uit 400 gram zandleem en 200 gram steentjes om de bodem te bedekken en een kunst klimop plant. Je kunt een foto zien onder het product inrichtingsset op de pagina. Als er nog vragen zijn, mail ons dan gerust!

Goeiedag, Hoeveel wandelende takken van 10cm passen in het insecten terrarium? Met vriendelijke groeten, Gabi

Bedankt voor je vraag. In het insecten terrarium adviseren wij tot 10 wandelende takken te houden van volwassen formaat.

Hallo, Ik heb een aantal vragen. Ik zie het verschil niet direct tussen dit terrarium en het deluxe terrarium welke 10 euro duurder is. Ik wil ook graag een orchidee bidsprinkhaan hebben, alleen ik ben een beginner. Is het mogelijk om meerdere soorten bidsprinkhanen in één terrarium te doen? Wat doet een warmtemat, en heb ik dit nodig? En wanneer hebben jullie orchidee bidsprinkhanen weer op vooraad? ik hoop spoedig van u terug te horen. met vriendelijke groet, Quintijn van Dijk

Bedankt voor je vraag. De deluxe variant heeft een extra ventilatieopening aan de achterkant. Dit voor insecten die een goede ventilatie nodig hebben zoals bijvoorbeeld bidsprinkhanen.

Heb je gevonden wat je zocht??

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Snelle verzending: We verzenden elke werkdag tot 16.30 je bestelling!

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
LAGE VERZENDKOSTEN

Vaste lage verzendprijs binnen NL van 4.99, zorgvuldig verpakt

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding