Bidsprinkhanen Terrarium

Een op maat gemaakt terrarium, afgestemd op de behoeften van bidsprinkhanen. Met dubbele ventilatieroosters (achter en boven). ...Meer informatie
  • Beschikbaarheid: Op voorraad


Bidsprinkhanen terrarium

Handig

Dit terrarium is speciaal afgestemd op de behoeften van bidsprinkhanen. Alle soorten bidsprinkhanen zijn hierin te houden. 

Ventilatie

Zowel aan achterzijde als bovenzijde is het terrarium voorzien van fijnmazig gaas als ventilatie voor je nieuwe huisdier. Het rooster is zo fijn dat ook kleine fruitvliegjes hier niet door kunnen. Vocht kun je wel van buiten sproeien zodat de sprinkhaantjes keurig voorzien kunnen worden van de juiste vochtigheid (van buiten) en voeding .

Mogelijkheden & Gebruikt

Naast het houden van bidsprinkhanen kun je hierin ook diverse andere insecten of spinnen houden als huisdier. Je kunt het terrarium mooi aankleden met een leuke bodembekking en (nep)plantjes. Kweek in dit terrarium je bidsprinkhaan vanaf L3 tot volwassen. Het is groot genoeg om een volwassen exemplaar (alle soorten) in te houden. Het voorste plaatje is uitschuifbaar, zo kun je gemakkelijk het verblijf onderhouden en je bidsprinkhaan van voeding voorzien.

Specificaties

- Afmeting: 20x20x35
- Vulling/decoratie: niet inclusief (los te bestellen)
- Materiaal: geslepen glas
- Metalen ventilatierooster (dubbel voor en achter)
- Aan de voorkant uitschuifbaar glasplaat voor onderhoud

Onze prijs van dit terrarium is inclusief verpakkingskosten (exclusief verzendkosten), als het product niet heel overkomt, sturen wij gratis vervanging.