Arena XL 26x17x12
€34,99

Arena XL 26x17x12

De grootste arena die we hebben met ventilatie rooster. Een heel praktische arena met 4 aansluitmogelijkheden. De arena geeft de mieren gelegenheid voedsel op te halen en afval weg te brengen. ...Meer informatie
  • Beschikbaarheid: Op voorraad


Mierenboerderij Arena XL

Deze arena is gemaakt van volledig transparant plexiglas en heeft de afmeting 26x17x12cm. De lijn Arena's van Mierenboerderij is geschikt om te gebruiken als buitenverblijf bij een nest. De Arena heeft aansluitmogelijkheden aan alle zijden. De openingen zijn 10 mm, waardoor een flexibele buis met een buitendiameter van 10 mm hier goed in past. Het is daarmee hermetisch afgesloten, zodat de mieren niet kunnen ontsnappen.


Gedrag mieren

Een mierenkolonie gebruikt de Arena om hier hun afval te brengen, dode mieren af te voeren (begraafplaats) en voeding en nestmaterialen op te halen. Door de opening bovenin kun je de Arena onderhouden. De opening in het deksel is goed afgesloten met een mooi deksel inclusief ventilatierooster.


Specificaties

Bij bestelling van dit product ontvang je:
- Arena XL van plexiglas
- Afsluitend deksel met ventilatierooster
- Afsluitdopjes 4 x voor ongebruikte openingen
- Benodigde aansluitmaterialen indien van toepassing
(Alleen bij aanschaf van combinaties met nest en/of mierenkolonie)


Uitbreiden?

De Arena is ook in twee andere formaten te verkrijgen. Je sluit ze dan keurig strak op elkaar aan met bijgeleverde transparante slangen.