Begin je eigen Mierenboerderij

Arena M 12x8x7
19.99

Arena M 12x8x7

€ 19,99

Middel maat praktische arena inclusief ventilatierooster. De arena geeft de mieren gelegenheid voedsel op te halen en afval weg te brengen.

- +

Mierenboerderij Arena M

Deze arena is gemaakt van plexiglas en heeft de afmeting 12x8x7cm. De lijn Arena's van Mierenboerderij is geschikt om te gebruiken als buitenverblijf bij een nest. De Arena is afgesloten met een keurig ventilatie deksel. Dit deksel is los te halen om onderhoud te kunnen doen in de Arena (voedsel toedienen, afval verwijderen). De natuurlijke situatie van een buitengebied wordt door de lucht ventilatie benadrukt en gaat schimmelvorming en een teveel aan vocht tegen. De Arena heeft aansluitmogelijkheden aan beide zijden. Een flexibel buisje van 10mm past hier goed in. Het is daarmee hermetisch afgesloten, zodat de mieren niet kunnen ontsnappen.


Gedrag mieren

Een mierenkolonie gebruikt de Arena om hier hun afval te brengen, dode mieren af te voeren (begraafplaats) en voeding en nestmaterialen op te halen. Door de opening bovenin kun je de Arena onderhouden. De opening in de arena is goed afgesloten met een mooi ventilatie deksel. Voor gebruik en toelichting zie de instructies.


Specificaties

Bij bestelling van dit product ontvang je:
- Arena M van plexiglas met de afmetingen: 12x8x7
- Een afsluitbaar ventilatie deksel voor de bovenzijde (uitvoering kan varieren)
- Aansluitmogelijkheden aan weerszijden (1cm - plek kan varieren)

Inrichtingsset

Onder de prijs is de inrichtingsset gelijk mee te bestellen (zoals zichtbaar op de foto's). Deze bestaat uit:
- 100 gram zand/leem bodembedekking
- 50 gram siersteentjes
- 1 x mos
- 1 x kunsttak
- 1 x variabel, verrassing!

 

Handgemaakt

Dit product is met de grootst mogelijk zorg met de hand in elkaar gezet. Daarom kunnen we krasjes of vlekjes helaas nooit 100% uitsluiten. We vragen daarvoor je begrip.


Uitbreiden?

Al onze producten zijn op elkaar aan te sluiten door hetzelfde formaat gat. (10mm)

Product vragen
wat voor een arena heb je nodig voor 15-20 mieren?

Bedankt voor je vraag. De arena m is groot genoeg als 'buiten' leefgebied, het kan zelfs met alleen een voedingsbakje. Als er nog vragen over zijn, mail ons gerust.

Kunnen de mieren niet meer ontsnappen al zit het ventilatierooster erop? Of wordt toch aanbevolen wat anti-ontsnappingsmiddel op de rand te smeren?

Bedankt voor je vraag. De mieren kunnen niet ontsnappen wanneer de deksel weer terug geplaatst is. Je zou voor de zekerheid anti uitbraak kunnen smeren aan de bovenrand voor het geval dat je de deksel eraf moet halen. Op deze manier ben je er zeker van dat de mieren niet zomaar ontsnappen.

Heb je gevonden wat je zocht??

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Snelle verzending: Voor 16.30 besteld, elke maandag tot donderdag verzonden!

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
HOGE KWALITEIT PRODUCTEN

Onze producten zijn getest en van de hoogste kwaliteit

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding