Aqua Dragons Jurassic Eggspress
€12,50

Aqua Dragons Jurassic Eggspress

De Aqua Dragons Eggspress is de complete kweekset inclusief een Dino ei aquarium om de Aqua Dragons in groot te brengen.

Jurassic Time Travel thema is geïnspireeerd door het feit dat de Aqua Dragons al op aarde zijn sinds de tijd dat de Dinosaur... ...Meer informatie
  • Beschikbaarheid: Op voorraad


Aqua Dragons Jurassic Eggspress

De Aqua Dragons Eggspress is de complete kweekset inclusief een Dino ei aquarium om de Aqua Dragons in groot te brengen.  Jurassic Time Travel thema is geïnspireeerd door het feit dat de Aqua Dragons al op aarde zijn sinds de tijd  dat de Dinosaurussen hier nog rondzwierven!


Bijzondere waterdieren

Aqua Dragons, of hun wetenschappelijke naam Artemia Salina, bestaan al minstens 200 miljoen jaar op aarde. Paleontologen hebben fossielen van de Aqua Dragons gevonden die nog stammen uit  de Jura en Jurassic tijdperk. Ze zijn zo goed aangepast aan hun omgeving, dat ze massa-extinctie (uitsterven) hebben overleefd. Dit komt mede dankzij hun vermogen om te reproduceren (jongen te krijgen) op 5 verschillende manieren, afhankelijk van de omgeving waarin ze leefden.


Inhoud van de kit

  • Eitjes met een water conditioner (deze maakt het water geschikt voor de Aqua Dragons)
  • Voedsel voor de Aqua Dragons, genoeg voor meer dan een jaar.
  • een lepel om het voedsel af te meten.
  • Dino ei aquarium afmetingen; 14cmx10cm
  • Gebruiksaanwijzing (Nederlands, Engels,Frans)


Hulp nodig? Download deze pdf met instructies: