Begin je eigen Mierenboerderij

Ant's Kingdom Asteroid 10x15 (Universe Collection)
27.99

Ant's Kingdom Asteroid 10x15 (Universe Collection)

€ 27,99

De intelligentie van mieren is van een andere planeet, buitenaards! We begrijpen nog maar een klein beetje hoe mieren zo efficient met elkaar kunnen samenwerken. De Universe Collection is gemaakt om dit bovennatuurlijke te illustreren. Bouw nu je eigen universum, start met deze Asteroid en breid langzaam uit naar een compleet stelsel!

- +

Ant's Kingdom Asteroid (Universe Collection)

De intelligentie van mieren is van een andere planeet, buitenaards! We begrijpen nog maar een klein beetje hoe mieren zo efficient met elkaar kunnen samenwerken. De Universe Collection is gemaakt om dit bovennatuurlijke te illustreren. Bouw nu je eigen universum, start met deze Asteroid en breid langzaam uit naar een compleet stelsel!

Deze mierenboerderij is perfect geschikt voor zowel kleine als middelgrote kolonies van soorten zoals Lasius, Myrmica, Pheidole, Messor en Formica.

Deze nesten zijn uitgerust met een schuimdeel, dat het nest ongeveer 1 week vochtig houdt. Om het nest te bevochtigen, kun je dit schuim nat maken (spuitje bijgeleverd). Het absorbeert en verspreidt vocht zonder gevaar voor vollopen van kamers en gangen. Het schuim moet dus vochtig blijven zodat de mieren een goede omgeving vinden in dit nest.

Het systeem is met deze unieke watervoorziening heel praktisch. Zelfs het reinigen van de complete Mierenboerderij is mogelijk. Je sluit eerst een ander verblijf of nestbuisje aan waar de mieren naar toe verhuizen en vervolgens is het acrylnest eenvoudig los te schroeven en af te spoelen met water.

Het nest is eenvoudig uit te breiden door de opening van 10 mm aan de buitenzijde. Met slangen kunnen andere verblijven worden aangesloten. 


Mierenkolonie

Vrijwel alle mierenkolonies kunnen in dit nest gehouden worden. Kies hierboven een kolonie voor een aanbiedingsprijs.


Voedingsset

Het dieet van een Lasius mierenkolonie bestaat uit een combinatie van suikerwater, honingdauw en fruitvliegjes en bij een Messor kolonie worden daar nog zaden aan toegevoegd. Een voedingssetje is hierboven bij te bestellen.


Nest Specificaties

Lengte: 15cm
Breedte: 10cm
Dikte: 6 binnen buiten 12 mm
Aantal aansluitmogelijkheden: 2
Aantal kamers: 10
Aantal mieren: geschikt tot 200 mieren voor de meeste soorten
Bevochtiging systeem door schuim
Arena, buitenverblijf inbegrepen: Bij te selecteren
Duur vochtigheid nest: 1 week, afhankelijk van aantal mieren en de omgevingstemperatuur.


We leveren deze Mierenboerderij inclusief digitaal (download) handleiding e Boekje 'Mieren zijn helden'. De aanwijzingen hierin over verzorging en aansluiting moeten worden opgevolgd. De gedrukte versie van het boekje is hier te bestellen: https://www.mierenboerderij.nl/boekje-mieren-zijn-helden.html


Hulp nodig? Download deze pdf met instructies:

Product vragen
Hallo, waarom zijn de gips mierenboerderij duurder dat deze van acryl?

Bedankt voor je vraag. Bij de acryl mierenboerderijen zetten we de gesneden onderdelen met de hand in elkaar, maar de gips mierenboerderijen worden helemaal met de hand gemaakt. Dat is een veel duurder proces. Het prijsverschil is niet heel groot, omdat de losse onderdelen van het acryl weer wat duurder zijn.

Als ik kies voor de Messor Barbarus van 24,99 (2 t/m 8) zit hier ook een koningin bij?

Bedankt voor je vraag. Bij elke kolonie zit een koningin, daar is het mee begonnen. Je kunt dit ook zien in onze video direct op de homepage www.mierenboerderij.nl. Als er nog vragen zijn, mail ons dan gerust.

Hallo ik vroeg mij af wat het verschil is tussen de Lasius Niger kolonie en de Messor Barbarus kolonie met vriendelijke groeten Arlin Motten

Bedankt voor je vraag. Er zit een groot verschil tussen de herkomst van de mieren, de grootte ervan, type voeding dat ze nodig hebben. Messor barbarus is een Zuid-Europese soort en Lasius niger kennen we mede uit Nederland. Messor heeft zaden nodig en...

kan je deze ook zonder mieren kopen?

Bedankt voor je vraag. Dit product is standaard zonder mieren, de mieren kunnen als optie erbij worden gekozen.Dus ja, zonder mieren kopen is zeker mogelijk.

Heb je gevonden wat je zocht??

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Voor 16.30 besteld, zelfde dag verzonden! Garantie levend overkomen. 

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
HOGE KWALITEIT PRODUCTEN

Onze producten zijn getest en van de hoogste kwaliteit

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding